DESPRE DEZMEMBRARI1

      Site-ul www.dezmembrari1.ro este o interfata a programului de gestiune pentru piese provenite din dezmembrarile auto fiind rezultatul muncii celor mai cunoscuti profesionisti din domeniul IT si auto.
      Programul de administrare a pieselor provenite din dezmembrarea autovehiculelor a fost creat pentru a veni in sprijinul dezmembratorilor aducand o serie de avantaje precum:
   - utilizarea programului atat de catre clienti fara o prealabila pregatire de specialitate dar si de clientii interesati de domeniul auto.
   - posibilitatea gestionarii pieselor pe marci, categorii auto, coduri interne, locatii, ansambluri si subansabluri astfel incat in permanenta se poate face o cercetare a cerintelor pietei;
   - identificarea rapida si corecta a pieselor inclusiv posibilitatea introducerii in program a codului original;
   - emiterea de rapoarte cu privire la profitul obtinut pe fiecare autovehicul in parte;
   - siguranta datelor;
   - nu este necesara descarcarea sau instalarea programului, se poate folosi din orice regiune si poate rula de pe orice motor de cautare.
      Organizarea si principiile programului sunt gandite in asa fel incat rezutatul final sa indeplineasca cele mai inalte cerinte si standarde.
      In momentul de fata, acest program de gestiune este singura baza de date nationala a stocurilor de piese second hand si este pus la dispozitia tuturor dezmembratorilor din tara.
      Pe site-ul WWW.DEZMEMBRARI1.RO se incarca NUMAI stocul firmelor autorizate de dezmembrari auto din Romania, clientul final, indiferent ca este service auto, dezmembrator sau persoana fizica, beneficiaza de documente justificative de achizitie a pieselor , inclusiv de garantia acestora, din partea furnizorului respectiv.
      Este suficienta accesarea doar a site-ului www.dezmembrari1.ro pentru a consulta stocurile de piese second-hand a tuturor dezmembratorilor din Romania.